Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Számlakészítés egyszerűen


Rendszerünkön keresztül már több százmillió Ft értékben állítottak ki számlát 100%-ban NAV kompatibilis számlát. A rendszer képes munkalapról vagy alkatrészeladásról egy kattintással számlát kiállítani.


Napjainkban amikor az integrált rendszereknek köszönhetően a telefonon elkezdett dokumentumot a számítógépen is folytathatjuk, vagy emaileket elérhetünk bármilyen eszközről, szükség van arra, hogy a számlázás ne csak egy nyűg legyen, hanem egy pofon egyszerűen elérhető funkció.

Ha a szervíz7 rendszerét használja, a számlakészítés mindössze egyetlen kattintásra van Öntől. Miután lezárt egy munkalapot vagy eladott alkatrészeket, automatikusan megjelenik egy számla készítése gomb, amire kattintva a rendszer elkészíti a számlát a munkalapra vagy eladási árulistára felvitt adatok alapján. Ezután Önnek már csak ki kell nyomtatnia a számlát.

A szervíz7-es készített számla teljesen NAV kompatibilis. Természetesen mivel a szervíz7 egy online rendszer, bárhonnan nyomtathat számlát, nem szükséges ehhez a szervízében tartózkodnia.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!