Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Folyamatos újítások


Rendszerünk 2 havonta kap új funkciókat az Önök igényei és visszajelzései alapján, így Ön egyre jobb és könnyebben használható rendszert kap!


A szervíz7 folyamatos fejlesztés alatt áll. Ügyfeleink két havonta kapnak új funkciókat ráadásul a fejlesztésbe során leginkább ügyfeleink igényeit vesszük figyelembe. Az újításokért ráadásul Önnek nem kell külön fizetnie, ha szervíz7 felhasználó, akkor díjmentesen jogosult megkapni az új verziókat.

Egy 2 hónapos ciklusban több mint 20 újítást vezetünk be a rendszerbe, tehát dinamikusan fejlődő rendszert használhat ha mellettünk dönt. 0-24-es ügyfélszolgálatunknak köszönhetően pedig az esetlegesen felmerülő kérdéseket és igényeket is gyorsan kezelni tudjuk.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!