Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Gyors és kézreálló keresőrendszer


Keresés az egyik legfontosabb a gyors ügymenet érdekében.


Keresőrendszerünket úgy alkottuk meg, hogy a leggyorsabban elérje, megtalálja amit szeretne. Egyedülálló módon nálunk nemcsak ügyfelekre, munkalapokra hanem program funkciókra is kereshet. Bárhol van a programban elég megnyomnia az F4 billentyűt vagy kattintani a felül mindig elérhető kereső ikonra és már kereshet is. Gépelés közben azonnal megjelennek a találatok mindenféle kiegészítő információkkal együtt (pl munkalapnál, hogy mikor nyitották meg, van e határidő).

Ha szeretne új munkalapot, akkor a keresőbe beírva: "új munkalap" a rendszer felkínálja Önnek a munkalap létrehozási lehetőséget. Felhasználóink átlagosan 5 másodpercen belül megtalálják azt amire szükségük van az ügymenet során.

Rendszerünk természetesen jogosultsághoz kötött, így például a raktárosnak ha nincs joga keresni a munkalapok között neki nem is jelenik meg semmi. Természetesen keresés során nem számítanak sem az ékezetek, sem a nagybetűk, így "Győző" nevű ügyfelére akár így is kereshet: "GYOZO", a rendszer meg fogja mutatni a megfelelő találatot.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!