Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Átlátható szervízműködés, egyszerű ügyfél kezelés


Szeretnénk megkönnyíteni a mindennepi ügymenetét, ezért terveztük szoftverünket egyszerűre, átláthatóra és könnyen kezelhetőre.


Mivel tudjuk megkönnyíteni a munkáját?

Gyorsasággal
Rendszerünk gyors. Nagyon gyors. Keresés során azonnal megjelennek a találatok, kattintás után pedig 1 másodpercen belül megjelenik a kívánt tartalom. Ráadásul tudjuk, hogy billentyűzettel adott esetben egyszerűbb kezelni a programot, emiatt teljes körűen használható a Szerviz7 akár egér nélkül is!

Egyszerű kezelhetőséggel
Szervizprogramunkban bármilyen feladatot gyorsan és egyszerűen elvégezhet! Szinte minden gomb esetén, ha fölé viszi a kurzort láthatja mire szolgál az adott funkció. Nagyméretű gombok, képernyőhöz automatikusan alkalmazkodó kezelői felület. A szoftver a legtöbb helyen jobb oldalt tartalmaz egy hosszabb leírást, hogy az adott oldalon, az adott funkció mire is használható.

Minden nyomon követhető
Rendszerünkben végzett összes tevékenység nyomon követhető, mindenről lekérdezhető statisztika, valamint a jogosultságok is egyszerűen kezelhetőek. Minden folyamat az elejétől a végéig nyomonkövehető, a bevételezéstől a munkalapra kiírásig.

Ügyfélkezelés
Ügyfélkezelésünk minden képzeletét felülmúlja. Bárhol is van a programban egy kattintással (vagy gombnyomással) elérheti az ügyfeleinek listáját. Ráadásul nemcsak az ügyfél nevére, hanem autójára, rendszámára, címére, telefonszámára és email címére is egyszerűen kereshet rendszerünkben! Természetesen keresés után azonnal kiválaszthatja mit is szeretne az adott ügyféllel (új munkalap, alkatrész eladást...stb)



Vegye fel a kapcsolatot velünk!