Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Automatikus mentés a háttérben


Rossz helyre kattintott és kezdhette előlről a munkát? Vagy elment az áram miközben dolgozott? Ilyenkor jön jól az automatikus mentés.


Elég egy véletlen rossz mozdulat, hogy adott esetben az el nem mentett munkát előlről kezdhessük. Ettől a bosszúságtól képes megmenteni minket az automatikus mentés funkció, mely munka közben is folyamatosan menti a háttérben a felvitt adatokat (pl a munkalapok mezőit) így kerülve el a véletlen adatvesztést. Ez egy olyan funkció, ami nem túl látványos, háttérben teszi a dolgát, de amikor szükség van rá, nagyon sokat tud segíteni.

Például felvitte a munkalapot teljesen és mielőtt a mentésre kattintana elmegy az áram? Semmi gond rendszerünkben nagy valószínüséggel a teljes munkalap elmentésre került a háttérben, így Önnek nem kell kezdenie előlről a munkát, ott folytathatja ahol abbahagyta!



Vegye fel a kapcsolatot velünk!