Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Digitális szervízkönyv ügyfeleinek


A program ügyfele számára egy digitális szervízkönyvet hoz létre, amibe csak szervíz tud beleírni, amit ügyfele megoszthat autóeladáskor, így Ön ügyfele autójának értékét növelheti a szervíz7-el!


Amennyiben a szervíz7 rendszerében kezeli ügyfeleit és munkalapjait, a program az adatokból automatikusan digitális szervízkönyvet vezet.

A digitális szervízkönyvbe kizárólag a szervízek írhatnak. Ügyfelei itt láthatják az összes javítást amit autóján végeztek, valamint az ügyfelei meg is oszthatják másokkal a szervízkönyvüket.
Például ügyfele ha eladja autóját, akkor megoszthatja másokkal (küldhet egy szabadon hozzáférhető linket) facebookon vagy használtautón.

A szervíz7 használatával tehát közvetlenül anyagi előnyt élvezhetnek ügyfelei, mert egy szervízkönyves bizonyítható előéletű autó többet ér a piacon. Önnek ráadásul ez nem jár plusz munkával, mert ehhez csupán csak annyit kell tennie, hogy a munkalapokat a szervíz7 rendszerén keresztül vezeti.

Adatvédelem

A digitális szervízkönyvbe a következő adatok kerülnek:
- Milyen hibajelenség/karbantartási esemény miatt volt a jármű a szervízében
- Milyen javítások történtek a járművön
- Mikor történt a javítás/karbantartás
- Milyen alkatrészek kerültek beépítésre az autóba
- Melyik cég/szervíz végezte a javítást
- Kilométeróra állás a javításkor

A munkadíj vagy a beépített alkatrészek ára nem kerül feltüntetésre a szervíz7 adatvédelmi szabályainak megfelelően, ezek a szervízek üzleti titkainak minősülnek.


Szeretne Ön is olyan szervízprogramot amivel ügyfelei közvetlen anyagi előnyhöz juthatnak? Töltse ki a lenti űrlapot és felkeressük ajánlatunkkal.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!