Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Gyors használat akár egér nélkül


Rendszerünk kialakításánál kifejezetten odafigyeltünk, hogy akár egér használatát mellőzve is használható maradjon.


Emlékszik még a régi DOS-os programokra? Emlékszik még arra, amikor Windowsos programra váltott és lassabb lett az ügymenet az egér miatt?

A Szerviz7 fejlesztésekor szem előtt tartjuk, hogy az adott művelet mennyi idő alatt kivitelezőhető. Természetesen leggyorsabban a billentyűzettel tudunk egy programot vezérelni, ezért szervízprogramunk akár egér nélkül is vezérelhető.

A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány művelet, hogy a szervíz7-ben mennyi idő alatt kivitelezhető némi gyakorlás után:

  • Kilépés majd másik jelszóval belépés (ha többen használják ugyanazt a számítógépet) - kb 3-4 másodperc
  • Új munkalap létrehozása meglévő ügyfél számára - kb 15-20 másodperc
  • Alkatrész értékesítés meglévő ügyfél számára - kb 20-25 másodpcer
  • Új ügyfél létrehozása, adatok megadása - kb 30-35 másodperc
  • 5 tételből álló számla bevételezése, gépelési sebességből függően akár 1 percen belül
  • Számla létrehozása és nyomtatása munkalaphoz vagy alkatrész értékesítéshez 1-3 másodperc

Gyors használatot elősegíti továbbá rendszerünk sebessége valamint a mindenhol elérhető Instant keresőnk (miközben gépel megjelennek a találatok, akár csak a Google esetében). Az éppen alkalmazható billentyűkombinációk minden esetben láthatóak zárójelben az adott funkció mellett.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!