Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Webshop ajándékba


Ha Ön autóbontó is, akkor a temérdek extra funckión (minimum készlet, bontott autó alkatrészeinek nyomonkövetése, alkatrész eladás+számla) felül még egy webshop is jár Önnek, hogy weboldalán könnyen eladhassa alkatrészeit.


Automata funkciókkal az Ön kényelméért! Ez lehetne akár a mottónk is, megmutatjuk miért!

Ha Ön autóbontó, akkor is jó helyen jár, a rendszerünkben ugyanis teljes raktárkészletét menedzselheti. Ráadásul amikor elbont egy autót bontási számmal különböztetheti meg az autóból felhasznált alkatrészeket. Miközben viszi fel rendszerünkbe az alkatrészek cikkszámát, rendszerünk rákeres különböző adatbázisokban, kitölti a megnevezést, megmutatja hogy mennyiért forgalmazzák az adott alkatrészt használt cikk oldalakon (ezzel segítve Önt az árazásban), milyen autókkal kompatibilis és keres egy képet is hozzá az internetről. Mindezért Önnek csak a cikkszámot kell begépelnie, a többi automatikus. Eddig jól hangzik? Akkor most figyeljen!

A raktárkészletre felvitt termékekből -amennyiben Ön szeretné- automatikusan képes webshopot készíteni, ráadásul még kategóriába is helyezi a terméket (pl. Fék/féktárcsa, amennyiben a termék kategória automatikusan meghatározható). A webshoppal Önnek nem kell foglalkoznia, nem kell karbantartani, mindösszesen a rendeléseket kell kezelnie egy egyszerűen használható felületen, amely szintén része szoftverünknek!

Szeretne Ön is raktárkészletéből automatikusan generálódó webshopot ami ráadásul része a szervízprogramunknak így a többi funkcióval (munkalapkezelés, számlázás...stb) együtt kezelhető? Ha igen keressen minket bizalommal a +36-70/557-0027 telefonszámon és tekintse meg a szervízprogramok jövőjét.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!