Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Lesz weboldala is!


Minden ügyfelünknek jár egy szabadon szerkeszthető weboldal is, amit mindenféle programozói tudás nélkül egyszerűen tud akár Ön is szerkeszteni. Jól érthető és mindenre kiterjedő leírásunknak köszönhetően mindenki elboldogul a használatával!


Nincs még weboldala? Vagy van, de csak a programozója tudja szerkeszteni?

A szervíz7 rendszerét használva ajándékba jár Önnek egy szabadon szerkeszthető weboldal. A weboldalát akár teljesen automatikusan is képes karbantartani rendszerünk, de természetesen Ön is szabadon szerkesztheti.
Új weboldalán leírhatja mivel foglalkoznak szervízében, milyen jellegű problémákkal kereshetik ügyfeleik. Természetesen képeket is feltölthet leendő vagy meglévő ügyfelei számára.
Akciókat és híreket is elhelyezhet weboldalán, valamint ha szeretné a gyakori szervíz munkálatok árlistáját is elhelyezheti weboldalán.
Ezen az oldalon ügyfelei elérhetik digitális szervízkönyüket, vagyis Online láthatják, hogy mikor milyen karbantartást hajtottak végre a járművön.
A program képes a szervízében elvégzett javításokat is elhelyezni a weboldalán, így ügyfelei láthatják milyen szervíz problémákkal kereshetik Önt.

A weboldalán minden egyes aloldalon elhelyez a szervíz7 egy kapcsolatfelvételi űrlapot, valamint szervíze telefonos és lokális elérhetőségét, hogy a lehető legegyszerűbben kapcsolatba tudjanak lépni Önnel.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!