Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Nyomonkövethető munkalap és alkatrész mozgás


Rendszerünk rendelkezik egy mindenre kiterjedő tevékenységnaplóval, melynek segítségével szinte minden nyomonkövethető


Ha szervízében vagy bontójában kaotikus a hangulat, állandóan elkverednek a papírok, csak 1 ember tud számlát kitölteni, akkor már egy szervízprogram alkalmazása is sokat segíthet.

Ha pedig ezt a programot Szerviz7-nek hívják, akkor biztos lehet benne, hogy rend lesz szervizében! Szoftverünk amellett, hogy a mindennapi ügymenetét meggyorsítja, egy helyről elérhetővé teszi az összes adminisztratív információt. Egy kattintással készíthet számlát ügyfelének munkalapból vagy alkatrész eladásból, Önnek csak 1 kattintás a Szerviz7-nek rutinfeladat. Nem kell vesződnie bonyolult számlázóprogramokkal vagy számlatömbbel.

Ha többen is dolgoznak egy helyen, fontos lehet, hogy a Szervizprogram visszamenőlegesen is tudjon információkat mutatni Önnek. Ez azt jelenti, hogy Ön a tevékenységnaplóban minden programban elvégzett tevékenységet megtekinthet (megfelelő -vezető vagy adminisztrátor- jogosultság esetén). Egy munkalapnál, vagy alkatrésznél pedig a program feltünteni az összes érintőleges tevékenységet. Például egy munkalap alján láthatja, hogy ki mikor mit írt a munkalapra másodpercre pontosan. Esetleges hibás adatrögzítésnél pedig a tevékenységnaplóban megláthatja, milyen információkat rögzítettek előzőleg a munkalapra, így könnyen javíthatja a hibát!

A nyomonkövethetőséghez tartozik, hogy különböző szűrési lehetőségekkel tetszőleges szűrt listát kérhet le munkalapokból, alkatrészekből, eladásokból és bevételezésekből egyaránt. Megfelelő jogosultsággal pedig megtekintheti munkatársai munkaóra statisztikáit vagy cége forgalmi statisztikáit egyaránt.

Bízunk benne, hogy a fenti eszközökkel hatékonyabbá tudjuk tenni szervíze működését és egyszerűvé tesszük az Ön számára is a mindennapi adminisztratív feladatok elvégzését.
Várjuk Önt is ügyfeleink között!



Vegye fel a kapcsolatot velünk!