Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Munkalap és raktárkezelés egyaránt


Érjen el mindent egy helyről! Ha az Ön cége bont és javít is, akkor a Szerviz7 Önnek nyújtja a legnagyobb segítséget!


Rendszerünk alkalmas bontók, szervizek napi feladatainak ellátására. Ha az Ön cége mindkettővel foglalkozik, akkor fontos a két részleg közötti összhang. A szervizprogramunkban ez megvan, így olyanokra nyílik lehetőség, hogy a bontós közvetlenül munkalapra vagy ügyfél nevére eltéve vételezzen be alkatrészt. Minden árumozgás a bontó és a szervíz részleg között naplózott, ráadásul akár engedélyeztetéshez is köthető.

A bontósok is elérhetik a szervizesek főbb információit. Ha például alkatrész eladáskor rögzítettek egy ügyfelet, azt a szervizesek is elérik, valamint akár egy kattintással tudnak hozzá új munkalapot létrehozni. A bontósok is elérhetik (megfelelő jogosultsággal) egy ügyfél szerviztörténetét, ráadásul a programban létrehozhat olyan felhasználói fiókot, aki egyszerre bontós és szervizes jogkörrel is rendelkezik (vagy raktáros-bontós-szervizes).



Vegye fel a kapcsolatot velünk!