Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Felkészült még több ügyfélre?


Rendszerünk képes Önnek új ügyfeleket hozni, az automatikusan létrehozott weboldalán keresztül. Ráadásul úgy, hogy Önnek ehhez semmit sem kell tennie! Hogyan?


A szervíz7 szoftver mellé jár egy weboldal ajándékba. Ha szeretné ezzel Önnek nem kell foglalkozni ugyanis a program képes Ön helyett automatikusan szerkeszteni.

A weboldalára a program automatikusan elhelyezi az Ön szervízében végzett javítások néhány információját. Így ha Ön már javított Skoda Octaviát kuplunghibával és legközelebb valaki ugyanilyíen típusnál keres ugyanerre a problémára, jó eséllyel meg fogja az Ön szervízét is találni az interneten. Ez teljesen automatikusan történik akkor, amikor Ön lezár egy szervíz munkalapot, a rendszer néhány adatot kiír a weboldalára a munkalapból.

Adatvédelmi okokból csak a következőket helyezi el a rendszer a weboldalán:
- A javított autó gyártója, típusa, évjárata
- A hibajelenség leírása amit feltüntettek a szervíz munkalapon
- Az elvégzett javítás
- A javítás dátuma

Minnél többet használja a szervíz7-et annál több ügyfele lehet az internetről. Egy eddig 2000 munkalapot lezáró szervíz esetén napi kb.50-60 felhasználó jut el Google keresőből a szervíz weboldalára.*

Tehát ha Ön megjavított egy Skoda Octaviát kuplunghibával, ez látható a weboldalán, a weboldala pedig megtalálható a Google keresőben, a leendő ügyfele pedig ha beírja "Skoda Octavia kuplunghiba" meglátja az Ön szervízét is a találatok között, és eljut a szervízünkben már elvégzett javítások oldalra, ahová a program feltöltötte, hogy Ön foglalkozott ilyen autóval is. Természetesen ügyfele semmilye adata nem kerül ki a munkalapról, csak az autó típusa valamint a hiba és az elvégzett javítás leírása.


* Forrás Google Analytics (széles körben alkalmazott statisztikai eszköz internetes forgalom mérésére). Körülbelüli átlagérték. A statisztika időpontja 2015. július.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!