Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Bárhonnan elérhető


A rendszerünket nem kell telepítenie, ráadásul bárhonnan, bármilyen eszközről (számítógép, telefon, tablet) elérhető akkor is ha távol van szervízétől.


Rendszerünket nem szükséges telepítenie, bármilyen eszközről használhatja, működik számítógépről, táblagépről és okostelefonról is. A szervíz7 mindössze internetkapcsolatot igényel.

Akár a szervízétől távol ottholról vagy nyaralás közben is eléri szervíze minden adatát. Biztonsági mentésekkel sem kell foglalkoznia, megtesszük Ön helyett minden nap.

Ha nem rendelkezik még számítógéppel kedvezményesen tudunk biztosítani használt, de garanciális, márkás számítógépet vagy laptopot ingyenes Linux vagy jogtisztia Windows operációs rendszerrel már 50.000 Ft-tól*.

* A feltüntetett ár, márkás de használt duplamagos asztali számítógépre vonatkozik minimum 17 colos szintén garanciális de használt LCD monitorral, új magyar nyelvű billentyűzettel és optikai egérrel és előtelepített ingyenes Ubuntu Linux operációs renszerrel, böngészőben beállított szervíz7 programmal. Egyes szervízben gyakran használt szoftverek Windows rendszert igényelnek, jogtiszta Windows 7 Home operációs rendszert +9.000 Ft-ért, Windows 7 Professional operációs rendszert +14.500 Ft-ért telepítünk a számítógépre. A Windows 7 rendszer 2016 augusztusáig ingyenesen frissíthető a legújabb Windows 10 operációs rendszerre.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!