Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Munkalapok kezelése


Munkalapok kezelése egyszerűen, gyorsan és átláthatóan. Piacon egyedülálló keresőnkkel pedig villámgyorsan megtalálja a keresett munkalapot.


Szoftverünk egyik fő profilja a munkalapok kezelése, ami ugyanolyan unalmas tevékenység is lehetne mint a többi szervízprogram esetén...

De nem az!
A Szerviz7 fejlesztése során egyik legfontosabb a szempont a használhatóság volt, ezért rendszerünkben akár egér nélkül tud villámgyorsan munkalapot létrehozni, akárcsak a régi jól bevált DOS-os időkben! Míg Windowsos szofverek esetén a munkalapok létrehozása akár 3 percig is eltart, a Szervíz7 rendszerében ez 1 percen belül is megoldható, Ön pedig az így megspórolt 2 percet Ügyfeleire vagy a munkájára fordíthajta!

Rengeteg extra található meg a munkalapkezelő rendszerünkben. Többek között automatikusan ment, így például áramszünet esetén is a lehető legtöbb információ megmarad. A rendszer naplóz azaz látható, hogy ki mit módosított a munkalapokon, együttműködik a bevételező rendszerrel, így bevételezést végző kollégája közvetlenül a munkalapra is írhatja a megrendelt alkatrészt megkönnyítve a saját és az Ön munkáját egyaránt!

A Google keresőhöz hasonlóan kereshet a munkalapok között (csak elkezdi gépelni és megjelennek a talált munkalapok, nem kell a Keresés gombra kattintatnia), számos szűrési lehetőséggel (időpont, rendszám, tulajdonos, telephely). Gyakorlott felhasználóink átlagosan 3-5 másodperc alatt megtalálják a keresett munkalapot!

Egyedülálló módon a Szervíz7 készít Önnek egy weboldalt, ahol a lezárt (tehát kész) munkalapok néhány információját (milyen járművet, milyen problémával szervizelt) felteszi, így segítve Önt további ügyfelekhez. Ha például ön Skoda Octavia-t javított kuplunghibával, akkor ez megjelenik a weboldalán és elérhető a Google keresőben, vagyis ha valaki szintén kuplunghibás Octaviát szeretne szervizeltetni meg találja cégét! Önnek pedig ezért semmit sem kellett tennie, mindössze használni a programot és vezetni a munkalapokat.

Számla készítése mindössze 1 gombnyomás vagy 1 kattintás.

Rendszerünk nem lassítja, ellenben pontosítja és extrákkal látja el cége működését, ezért is használják többek között már Svájcban és Franciaországban is, ráadásul 2 havonta látjuk el szoftverünket hasznos újításokkal, hogy Ügyfeleink számára még jobbá tegyünk szoftverünket.

Amennyiben szeretné szervize működését jobbá tenni és új ügyfeleket is szerezni keressen minket bizalommal: +36-70/557-0027-es telefonszámon.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!