Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Találjon meg mindent


Kereshet ügyfélre, munkalapra, sőt még funkcióra is. Ráadásul ahogy gépel, már látja is az aktuális találatokat. Nálunk gyorsabb keresés nincs a piacon!


A program használatát nagymértékben megkönnyíti a beépített keresőrendszer. A szervízek igényeit és a legmodernebb technológiát ötvözve megszületett a legintelligensebb keresőrendszer amit eddig használt. Bárhol van a programban csak el kell kezdeni gépelnie és azonnal megjelennek a megfelelő találatok.

Ha például "Kovács János" ügyfelének adatait akarja elérni, akkor elég csak begépelni: "kov" és a rendszer már mutatja is azokat az ügyfeleit akinek a nevében szerepel a "kov" szó, tehát Kovács Jánost is, ugyanakkor megjeleníti Milkovics Bélát is.

Ha Kovács Jánosnak van éppen szerelés alatt álló autója szervízében akkor természetesen láthatja a találati listában és egyszerűen egérrel kattintva vagy billentyűzettel odanavigálva elérheti a megfelelő szervíz adatlapot.

Szervíz adatlapra többféleképpen kereshet, elég beírnia a tulajdonos nevét, vagy az autó rendszámát illetve gyártóját vagy típusát. Tehát ha Önnél szerelés alatt van egy "Opel Astra" típusú gépjármű csak gépelje be "opel" vagy "astra" azonnal megmutatja Önnek rendszerünk. Fontos információ hogy a rendszer a találati lista áttekinthetősége érdekében csak azokat a szervíz munkalapokat mutatja meg, amelyeket még nem zárt le.



Vegye fel a kapcsolatot velünk!